Spectacole

Cine sapă groapa?

 Duminică, 3 aprilie 2016, de la orele 17:00 (pentru elevi) și 19:00, Teatrul Național din Caracal, găzduiește spectacolul: “Cine sapă groapa?”, organizatorii: Consilul Local și Primăria municipiului Caracal, prin Centrul Cultural Municipal în parteneriat cu sprijinul caracaleanului Andrei Iagaru.

Spectacolul face parte din proiectul 300 de zile fără teatru, inițiat de un grup de actori independenți și, face parte din Calendarul manifestărilor cultural artistice pe anul 2016 sub genericul ”Teatrul de azi...pentru mâine”.

Rezumatul spectacolului: 2 gropari amatori găsesc locul potrivit pentru a săpa o groapă. Dintr-un conflict de interese la adresa groparilor profesioniști se naște o prietenie între cei doi amatori. Discuțiile filozofice dintre cei doi gropari, pline de energie, cad în public cu un umor vulcanic și greu de stăpânit. Apariția controlorului de proverbe le strică toată pofta de viață a celor doi gropari care își povestesc copilăria și cum au ajuns ei să sape gropi.

Un spectacol despre problemele vieții unui gropar și cât de încercat este el de viață. Spectacolul "Cine sapă groapa?" a participat la 3 festivaluri și a adunat 5 premii.

Intrarea este liberă, pe bază de ivitații, iar elevii au la dispoziții următorul link pentru rezervare: