Targuri

Târgul Produs în Romanaţi
 

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CARACAL

prin intermediul

CENTRULUI NAȚIONAL DE INFORMARE ȘI PROMOVARE TURISTICĂ DIN MUNICIPIUL CARACAL

vă invită la

TĂRGUL PRODUS ÎN ROMANAȚI

EDIȚIA A II A

Caracal, 9-11 iunie 2017

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CARACAL  prin intermediul  CENTRULUI NAȚIONAL DE INFORMARE ȘI PROMOVARE TURISTICĂ DIN MUNICIPIUL CARACAL în parteneriat cu Centrul Cultural Municipal Caracal și Școala Populară de Arte și Meserii Slatina are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a II-a ediție a Târgului „Produs în Romanaţi” care se desfășoară în perioada 9-11 iunie 2017 pe platoul administrativ al Primariei Municipiului Caracal in intervalul orar 11.00-22.00.

Misiunea târgului este aceea de a promova și reinvia obiceiurile și tradițiile romănățene, cultura, produsele şi serviciile din zona Romanați și împrejurimi, de a susţine micii meşteşugari, gastronomi, întreprinzători locali și a produselor proprii.

În cadrul târgului se vor desfasura ateliere de mestesuguri populare, expun producători locali din alimentaţie, confecţii – îmbrăcăminte, mobilier, meşteri populari, artizani, produse gastronomice, prestatori de servicii turistice, producători de flori.

Târgul se desfășoară în aceeași perioada cu Festivalul Internațional de Folclor Calușul Românesc, ediția a XLVIII-a, festival ce se desfășoară de mai bine de 48 de ani în săptămâna Rusaliilor.

 

Invitați speciali:

Alexandrina Olguța-Filip – artist popular – cusături și țesături tradiționale, ii autentice (sat Corlătești, comuna Cezieni)

Truscă Ștefan – artist popular olar – Ceramica Oboga (sat Româna, comuna Oboga)

Ionel Cococi – artist popular în ceramică – Ceramica neolitică de Vădastra (comuna Vădastra)

Dumitru Liceanu – artist popular cojocar (comuna Vădastra)

Tănase Gheorghe & Stan Alexandru – artiști populari în sculptură în lemn (comuna Corbu)

Casa de vinuri Dragașani

 

Parteneri media: KISS FM