Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare

 

Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare

Centrul National de Informare si Promovare Turistica va instiinteaza ca in perioada 25-27 ianuarie 2019 pe platoul din fața Primăriei Municipiului Caracal se va desfășura ”Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare”. 

Echipa ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood vă invită să luați parte la cea mai mare sărbătoare a fructelor de mare din România!

 Cel mai mare festival cu preparate din fructe de mare din Europa vine la tine în oraș!!!

 Suntem singurii importatori direcți de fructe de mare și unicii din România.

Bucătarii celebrului restaurant ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood vor găti pentru dumneavoastră sute de kilograme de raci, creveți, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsii.

Așadar, vă așteptăm să degustați meniul pe care bucătarii noștri îl vor pregăti special pentru voi:

 Creveti in sos de vin (250gr), Creveti mari la grill (250gr), Tentacule in sos (250gr), Tentacule la gratar (250gr), Calamar in sos diavola (250gr), Frigarui fructe de mare, Rapane in sos de vin (250gr), Carne scoica in sos rosu (250gr), Scoici in vin (500gr), Mix fructe de mare in sos (300gr), Dorada la gratar(400gr), Biban rosu de mare (400gr), Paella cu fructe de mare (350gr), Somon la gratar (250gr), Raci fierți (250gr), Calamari pane, Scoici pane , Pastrav, Rechin.

Toate la CELE MAI BUNE PREȚURI!!!!!!

Caracal, venim! 25-27 ianuarie, anulați-vă planurile pentru că sărbătorim împreună! ”TAVERNA RACILOR” HERĂSTRĂU ȘI PAUL`S SEAFOOD – MARCA PESCANOVA